Fynda utomlands
De flesta människor gillar väl att känna att man gör ett fynd, egentligen oavsett vad det är, och vad är inte bättre att kombinera detta med en resa utomlands! Att fynda utomlands kan vara lite krångligare än åka till närmaste affär i din närhet eller att shoppa på internet, men behöver inte vara om du vet vad du ska leta efter och vart. Man kan säga att man kan hitta nästan vad som helst, till exempel kan du importera din egen bil från exempelvis USA eller Tyskland, ofta då till ett mycket bättre pris än vad du finner i Sverige. Verktyg och byggmaterial är också varor som du kan fynda utomlands till ett riktigt bra pris.

Och vad är mer perfekt att kombinera shoppandet med en trevlig resa! Du behöver dessutom inte åka speciellt långt. Att åka över en weekend till en storstad är ofta roligare än att gå i de vanliga affärerna hemma. Om du då passar på att shoppa när det är rea, är det betydligt roligare. Men tänk på att lämna en hel del utrymme i resväskan för alla din fynd som ska få plats!

Fynda på rea

Det finns många storstäder som har reor, ett tips är London som du bör åka till i januari eller mitt i sommaren då den stora sommarrean pågår. Passa på att besöka de stora varuhusen som Selfridges och förbered dig på att göra kap! Köpenhamn i vårt kära grannland är en annan storstad som har både rea i januari och i sommaren, ofta i mitten/slutet av juni månad. Här hittar du främst mode. Ett tredje tips är Barcelona där januarirean och sommarrean kan göra att du hittar många fynd. Ett förslag är att titta på modekedjan Zara som är billigare än i Sverige även om det ej är rea.